/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Gouden Kraaij Award

Donderdag 16 november stond in het teken van Business Event Maas en Waal met de bekendmaking van onder andere de "Gouden Kraaij Award".

Huisman Etech Experts kwam hierbij als winnaar uit de bus!

17 november 2023, 13:00

Net als ieder jaar werd ook dit jaar het Business Event Maas en Waal georganiseerd waarbij gedurende de avond verschillende prijzen worden uitgereikt aan diverse bedrijven binnen de regio. Deze feestelijke avond vond plaats in de Bogerd in Druten.

De verschillende prijzen die werden uitgereikt waren:  "Ondernemer van jaar", "Talent van het jaar", "Winkel van het jaar" en dit jaar als nieuwe rubriek "de Gouden Kraaij Award". De avond begon met een feestelijk ontvangst van alle genomineerden waarna er een heerlijk diner werd geserveerd. Na het diner werden van alle genomineerden een promo video getoond en was het tijd voor de prijsuitreiking.

 

Huisman Etech Experts was genomineerd voor "de Gouden Kraaij Award". Deze is in het leven geroepen voor bedrijven in Maas en Waal die zich inzetten voor ontwikkeling en scholing van personeel, samenwerking met onderwijsinstellingen en een duurzaam HR beleid.

 

Gewonnen!

 

Er waren in totaal 4 genomineerden voor deze prijs en dat waren zeker niet de minsten. De spanning was om te snijden, maar gelukkig mochten wij als winnaar naar voren komen. Wij zijn super blij en trots dat wij deze eer toebedeeld hebben gekregen en dat hebben we mede te danken aan onze fantastische collega's!

 

De overige winnaars van de avond waren:

Megens Installaties -  Ondernemer van het jaar

Bistro de Bolle - Talent van het jaar

Janine Mode - Winkel van het jaar