/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Kerstborrel met veel jubilarissen

Het was weer tijd om de kantine leeg te ruimen voor onze traditionele kerstborrel en het huldigen van onze jubilarissen. Dat waren er nogal wat dit jaar!

18 december 2023, 10:00

Vrijdagmiddag 15:30 was het weer zover; onze jaarlijkse kerstborrel. Na een drankje was het tijd voor de toespraak van Peter en Rob met een terugblik op 2023.

Jubilarissen

Tijdens de toespraak wordt er altijd stil gestaan bij de jubilarissen die we in dat jaar gehad hebben en wat hadden we er een hoop dit jaar! Dat is iets waar wij als familiebedrijf erg trots op zijn. Wij feliciteren Ad Groen, Bastian Fendel, Mirjam van Wegen, Rogier van Kerkwijk en Walter Peters met hun 12,5 jarig jubileum. Daarnaast hadden maar liefst 11 mensen die in 2023 hun 25 jubileum mochten vieren, namelijk: Alfred Aalbers, Bart Romijnders, Bjorn Schiks, Floris van der Logt, Frank Vissers, Harm van de Werdt, Janneke Jacobs, Jos van Soest, Mark Janssen, Pim Lamers en Roy Zondag. Als klap op de vuurpijl hadden we zelfs nog een 40 jarig jubileum; gefeliciteerd Alwies Lukkezen!

Pensioen

We hebben Peter Oosterwegel ook nog in het zonnetje mogen zetten. Na een hele fijne samenwerking gaat hij van zijn pensioen genieten. Gelukkig is hij wel nog enige tijd beschikbaar voor ondersteuning. Dat waarderen wij enorm, aangezien hij een schat aan ervaring over kan brengen op ons team.

Loterij en kerstpakket

Na het officiƫle gedeelte was het tijd voor de loterij waar weer fantastische prijzen in zaten. Zo werden er onder andere een spiegelreflexcamera, een tv, AirPods en een BBQ verloot! Ook werd de winnaar van onze "foute kersttruien wedstrijd" van eerder die week bekend gemaakt. Floris van der Logt had de meest originele foute kerst outfit voor de dag gehaald en won daarmee een spellenpakket.

Na afloop kon iedereen genieten van een heerlijk buffet en het kerstpakket in ontvangst nemen. Al met al dus weer een zeer geslaagde middag en avond!